酒と醸し料理 BY

Photo

「酒と醸し料理 BY」

--------------------------------------------------
公式ホームページが出来ました!

酒と醸し料理 BY ホームページ

English  page

酒と醸し料理 BY English  page

--------------------------------------------------

〒174-0072
東京都板橋区南常盤台1-29-6 シブヤビル1F
03-6325-9874
kamoshi-by@nifty.com

open 17:30
close 24:00(LO 23:30)
定休日 日曜、祝日

日本酒と発酵食品を使った料理がメインの飲み屋です。
利き酒師の選ぶ日本酒と各種発酵食品が楽しめます。

日本酒以外にも自家製果実酒、焼酎などのお酒もございます。
その他、精米したてを炊いた米、和紅茶などもご用意しています。

ご来店おまちしています。

お酒と料理の味や香りを楽しんでいただく為、店内は禁煙となっております。中座しての外での喫煙もご遠慮いただいています。また、狭い店の為、お子様連れのお客様もご遠慮いただいております。よろしくお願いします。

当店はお通しや席料はありません。気軽にご利用ください。

ご予約は、カウンターのみの狭い店の為、4名様まででお願いしています。6名様より貸切営業も行っています(料理込、日本酒など店の酒類どれでも飲み放題、6名様以上10名まで、お一人5000円(税別、3時間応相談、内金事前入金必要)、日曜祝日も対応可、詳細はこちら)。

Photo_3

Twitter
@kamoshiby

Facebookページもあります!

酒と醸し料理 BY Facebookページ 

20代学生で最初に学生証を提示して頂いた方は店の日本酒どれでも半額の「日本酒好き学生半額制度」は毎日開催!(学生半額制度はお一人様2時間までとさせて頂きます。

------------------------------------------------------------

At BY, you can enjoy Japanese sake (nihonsyu) as well as Japanese cuisine and dishes that use sake and fermented foods.   (BY are located in Itabashi-ku, Tokyo , Japan. )

Sake is a traditional Japanese alcohol that is made from rice, water and rice malt. Please make sure to try some when you come to Japan. We offer sake from various regions in Japan, all of which have been carefully selected by a sake connoisseur (sake sommelier). We also have various types of sake that are difficult to export and can only be drunk in Japan. English menus are also available.
We look forward to serving you.

We do not have compulsory appetizers or seating fees. Please make yourself at home when using our restaurant facilities. (Prices do not include tax.)

BY is a small restaurant and only has seven counter seats. We recommend that you reserve your seats in advance. We accept reservations via e-mail and phone call. Because it is a small, single-counter restaurant, we ask that you please make reservations for no more than four people. We only accept cash payments and do not accept credit cards.

Our restaurant is smoke free so that our customers can enjoy the taste and aroma of the sake and their meals. Because the restaurant is small, we also ask that you please refrain from bringing children along. Thank you for your understanding.
------------------------------------------------------------

 

2018年5月23日 (水)

5月23日 今日のオススメ

今日のオススメです。 ◎豚ロース肉の甘酒漬け焼き ¥750 ◎するめいかの塩麹焼き ¥600 ◎五目厚揚げおろしポン酢のせ ¥550 ◎キャベツと茗荷の甘酢漬け ¥480 ◎おつまみ小鉢 ●手羽元と大豆の黒酢煮 ¥350 ●エビの胡麻煮 ¥350 ●きゅうりと白瓜のパリパリ漬け¥300 ※3品セット¥1000=>サービス価格¥900

2018年5月22日 (火)

鳩正宗 純米吟醸 華想い50 直汲み 生酒

新入荷日本酒情報。青森県十和田市の鳩正宗酒造の鳩正宗純米吟醸華想い50直汲み生酒。1杯(0.4合)480円。
HATOMASAMUNE JYUNMAIGINJYO HANAOMOI50 JIKAGUMI NAMAZAKE

5029by

聖 特別純米 若水 生原酒 槽場直詰

北関東日本酒特集新入荷情報。群馬県渋川市の聖酒造の聖特別純米若水生原酒槽場直詰。1杯(0.4合)400円。
HIJIRI TOKUBETUJYUNMAI WAKAMIZU NAMAGENSYU FUNABAJIKAZUME

Photo_3

月の井 純米吟醸 彦市

北関東日本酒特集新入荷情報。茨城県東茨城郡大洗町の月の井酒造の月の井純米吟醸彦市。1杯(0.4合)400円。
TUKINOI JYUNMAIGINJYO HIKOICHI

Photo_2

水芭蕉 純米吟醸 山田錦

北関東日本酒特集新入荷情報。群馬県利根郡川場村の永井酒造の水芭蕉純米吟醸山田錦。1杯(0.4合)400円。
MIZUBASHO JYUNMAIGINJYO YAMADANISHIKI

Photo

«羽水 生もと 純米酒

フォト

Twitter

2018年5月
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31